the venus conpiracy

Tuesday, March 17, 2009

Semalam aku beli novel The Venus Conspiracy ...... uhuhuhu. Arga novel tu 35 bugs tapi discount 30% d jual dgn arga 25 bugs..... untung hehehehe. Beli kt subang parade. My pren advice me to buy novel to improve my english. Maklumlah aku ni from London.....hahahahaha.

Dulu aku pernah gak beli novel tapi hanya sekadar perhiasan dalam my almari..... uhuhuhu. Setiap helaian page buku tu pun da bertukar warna dari warna putih kepada kuning. Bertapa baek nyer aku jaga buku tu......gegegegege.

Acctually baca buku novel ni bagus sebab the word structure their used can be used in our coversation. Sebab tu aku rasa nak improve my english by reading it. uhuhuhu.


Thanks to my pren Azlee Iskandar yang advice me to read novel yang tengah belajar kat Pinang kt Institut Perguruan yang tengah ambik TESL. Gud luck for ur exam.


1 comments:

Azlee Iskandar said...

hey:)ur most welcome...
since u already have determination to start reading, i hope that ur passion toward reading never ever stop....
always remember, the more you read, the more you improve:_)

Post a Comment