mornink....

Tuesday, March 17, 2009

6.30 a.m aku terjaga dari buaian mimpi sebab alarm bilik housemate memekak ....... uhuhuhu ...... maklumlah housemate aku ni tido mati ..... tiap-tiap pagi aku kene bangun kan die n tiap-tiap pagi weekends aku kene swith off die punyer alarm ....... memang payah kalau orang tido mati ni..... uhuhuhu .......

Bagi aku lah kan tido mati ni agak bahaya gak lah coz kalau time kebakaran takut orang tu tak bleh bangun ..... uhuhuhu...... tapi bagus gak lah dier tido mati coz bleh gak aku bangun awal untuk tulis blog ni ...... apa pun, lain orang lain orang ranggam nyer . Jadi kene terima orang tu walaupun perangai / sifat / kelakuan kita tak suka..... bak kata orang tanpa diaorang lah sapa lah kita.

2 comments:

Rezz Fukumoto said...

jgn lah tidor mati..susah kang

Azlee Iskandar said...

hehe..bagusla tu....sunnguh murni niat kamu itu....tak salah tolong menolong antara satu sama lain:)

Post a Comment